Get Adobe Flash player

Ajánlott oldalak

 • Borbála Vendégház - Eger
  Kellemes kikapcsolódást nyújt vendégházunk mindazoknak, akik a forgalomtól, zajoktól mentes pihenésre és csendre vágynak, illetve azoknak, akik szívesen barangolnak történelmi nevezetességek valamint műemlék jellegű épületek között.
 • Várhegy Panzió és Vendégház - Miskolctapolca
  Szálláshelyünk egész évben várja szeretettel a pihenni vágyó vendégeit Miskolctapolca legszebb részén, a barlangfürdőtől néhány száz méterre. A Várhegy Panzió és Vendégházról bővebb információt talál, ha ellátogat weboldalunkra. A miskolctapolcai szálláshelyek között a legkedvezőbb áron foglalhatja le az Ön számára legvonzóbb apartmant.

Akciós ajánlatok

 • Jelenleg nincs akciós hirdetés!

Rólunk


A "topszallas.hu" nevű internetes szálláshely kereső 2009-ben kezdet meg a működését, azzal a céllal, hogy a magyarországi szálláshelyek: panziók, apartmanok, vendégházak és magánszállásokat népszerűsítse az interneten keresztül, nagy hangsúlyt helyezve a legnépszerűbb internetes kereső a "GOOGLE"-ben való elérésre és a szálláskeresés folyamatának egyszerűvé tételére továbbá a szálláskeresők megfelelő információval való ellátására.

Egyre bővülő adatbázissal a panziók, vendégházak és apartmanokon kívül a magánszálláshelyekig terjedően mutatujuk be a szálláshelyeket az interneten szállást keresőknek. Interaktív térképes és bővített keresési funkció szerinti lehetőség segíti az oldalra látogatókat a nekik megfelelő szálláshely kiválasztásában. Minden szállástkínálónak elkészítjük saját bemutatkozó oldalát, ahol a szálláshelyről készített képgaléria is helyet kap az aktuális árak és szolgáltatások részletes bemutatása mellett. A bemutatkozó oldalon elhelyezett GOOGLE térkép segíti a látogatókat a kiválasztott szálláshelyre történő utvonal tervezésében.
Az adatbázisban jelenleg a következő régió szerinti felbontásban lehet szállást keresni:

 • Észak-Magyarország
 • Észak-alföld
 • Dél-alföld
 • Közép-magyarország,
 • Dél-Dunántúl
 • Nyugat-Dunántúl
 • Közép-Dunántúl
 • Balaton

Balaton is külön kapott régió besorolást, habár az nem tekinthető önálló egységnek, azonban a Balaton fontos Magyarország turisztikai szempontjából. A bővített kereső lehetővé teszi a keresések szűkítését városokra, településekre. A szállásadók száma folyamatosan bővül így a keresőben megtalálható települések számába is gyorsan növekszik. Célunk, hogy a magyarországi szálláshelyek egyre bővülő kínálatát népszerűsítsük elsősorban Magyarországon, a belföldi utazni vágyó lakosság köreiben. Meglátásunk alapján a panziók mellett a magyarországi szálláshelyek közül a vendégházak, apartmanok egyre népszerűbbek a szálláskeresők körében, a külföldről Magyarországra érkező vendégek is egyre szívesebben veszik igénybe ezen szálláshelyek szolgáltatásait.
A szálláshely keresést nem csak a települések és a régió kiválasztásával szűkíthetjük, hanem meghatározhatjuk a kategóriát, és szolgáltatást is. Lehet választani "üdülési csekk elfogadóhelyeket", valamint, külön kiválaszthatjuk azon szállásokat, ahová háziállatainkat is magunkal vihetjük. Kategóriaszűkítésével pedig választhatunk panziók, apartmanok, vendégházak, magánszállások közül.

Csapatunk ennek a honlapnak a tartalmával szeretne segítséget nyújtani a szállást keresőknek a kényelmes és hatékony szállás felkutatásban és lefoglalásban.