Get Adobe Flash player

Ajánlott oldalak

  • Borbála Vendégház - Eger
    Kellemes kikapcsolódást nyújt vendégházunk mindazoknak, akik a forgalomtól, zajoktól mentes pihenésre és csendre vágynak, illetve azoknak, akik szívesen barangolnak történelmi nevezetességek valamint műemlék jellegű épületek között.
  • Várhegy Panzió és Vendégház - Miskolctapolca
    Szálláshelyünk egész évben várja szeretettel a pihenni vágyó vendégeit Miskolctapolca legszebb részén, a barlangfürdőtől néhány száz méterre. A Várhegy Panzió és Vendégházról bővebb információt talál, ha ellátogat weboldalunkra. A miskolctapolcai szálláshelyek között a legkedvezőbb áron foglalhatja le az Ön számára legvonzóbb apartmant.

Akciós ajánlatok

  • Jelenleg nincs akciós hirdetés!

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping - KiskunmajsaKépgaléria


Leírás
Egész évben működő háromgenerációs fürdő, ahol a család minden tagja felüdülhet a parkosított, sportolási lehetőségekkel is ellátott környezetben, a kül- és beltéri-, gyógy-, csúszdás-, hullám- és élménymedencékben. Nyári időszakban, a strandmedence ként is funkcionáló mesterséges tavon úszó aquaparki elmek teszik még változatosabbá a vízi élményeket. A fürdőben minden medence- és csúszdaszolgáltatás, a szauna, a sókamra és a jacuzzi egy fürdőbelépővel vehető igénybe.
Gyermekbarát szolgáltatások közül érdemes megemlíteni az élményelemekkel ellátott gyermekmedencéket, játszóházat, játszósarkot és játszótereket.Hétvégenként éjszaka is megmártózhatnak a holdfény-fürdőzés hívei.
A szórakoztatás és kikapcsolódás mellett a gyógyulás és felfrissülés is kiemelt szerepet játszik a fürdő életében. Többek között gyógy- frissítő- és aromamasszázst, víz alatti vízsugármasszázst, és csoportos víz alatti gyógytornát is igénybe lehet venni. A fürdő csarnokában szaunasziget, gőzkabin és mártózó medence várja a vendégeket.
A Kiskunmajsára érkező vendég a fürdő közvetlen szomszédságában elhelyezkedő motelben és kempingben találhat színvonalas szálláslehetőséget. Családoknak további ideális szálláslehetőséget nyújtanak a teljes komforttal ellátott faházak, apartmanok és a fürdő melett található 400 házból álló üdülőfalu udülőházai. A sátorral, lakókocsival érkező vendégeket a mintegy 5 hektáros, ligetes környezetben, 200 lakókocsit egyidejűleg befogadni és kiszolgálni képes kemping várja.
Szolgáltatások: parkolási lehetőség, sportolási lehetőség (Kerékpár kölcsönzés, pin-pong, kültéri sakk, stb.), Kerti főzés / sűtési lehetőség, wifi, Konferencia terem, Drink bár, Sörpavilon, Mosási lehetőség, Horgásztó

Térkép, TávolságokNagyobb térképre váltás
Távolságok:
Étterem:
100 méter
Termálfürdő/Strandfürdő :
150 méter
Uszoda:
150 méter
Tó:
150 méter
Buszmegálló :
100 méter
Központ :
3 km
Kapcsolat
Kapcsolattartó:
JONATHERMÁL ZRT.
Cím:
6120 Kiskunmajsa, Kőkút 26.
Tel.:
77/ 481-855
Tel.:
77/ 481-245
Email:
jonathermal@mail.datanet.hu
Webcím:

Árak

Árlisták 2010